Kontakt

Najdete nas:

ANART galerija
Koprska ulica 94
1000 Ljubljana
E-pošta: info@anart.si
Mobilni telefon: 051 368 855
Facebook: Anart Galerija

[@@ZEMLJEVID@@]

Delovni čas:

Ponedeljek, torek in četrtek od 10h – 13h (zaradi epidemije po dogovoru prek telefona ali maila)
Sreda in petek od 16h – 19h (zaradi epidemije po dogovoru prek telefona ali maila)
sobote po dogovoru
nedelje in prazniki zaprto.


Navodila za obiskovalce Galerije Anart ob epidemiji COVID-19


Cenjene stranke!
 
Od 5. maja 2020 spet odpiramo spletno prodajno galerijo Anart, česar se veselimo! Galerija je ves čas dosegljiva na spletni strani www.anart.si, facebooku in linkedinu. Za varen in brezskrben obisk spletne prodajne likovne galerije Anart vas vljudno prosimo za vaše sodelovanje.
Prosimo vas, da ob obisku upoštevate navodila za obiskovalce ob epidemiji COVID-19:
• Ob obisku prostorov galerije Anart je obvezna uporaba zaščitne maske.
• V prostore galerije Anart se vstopa posamično na razdalji najmanj 2 metra in le po predhodni najavi prek spletne pošte (info@anart.si) ali telefona (051 368 855) ter po dogovoru obveznega termina srečanja.
• Ob vstopu v prostore galerije Anart si je potrebno razkužiti roke.
• V prostore galerije Anart lahko vstopajo le zdrave osebe. Osebe, ki kažejo znake akutne bolezni dihal (povišana telesna temperatura, kašelj, izcedek iz nosu, kihanje, bolečine v žrelu, težko dihanje, bolečine v prsih,…), naj ne vstopajo.
• V prostorih galerije Anart je potrebno vzdrževati primerno razdaljo med ljudmi v prostoru.
• Obiskovalci galerije Anart se lahko dotikajo le izbranega artikla in to s pomočjo rokavic.
• V prostorih galerije Anart je ob nakupu lahko le en obiskovalec, oziroma več članov istega gospodinjstva.
• Za vpogled v gradivo, nakup ali pregled in cenitev gradiva se je potrebno predhodno naročiti po e-pošti ali telefonu (www.anart.si) in uskladiti termin obiska.
• Pri rokovanju z gradivom galerije Anart morajo obiskovalci Anart dosledno upoštevati navodila pristojnih zaposlenih v galeriji.
 

Veselimo se vašega obiska, cenimo vaše sodelovanje!
Mag. Ana Kocjančič
Galerija Anart
 
 
Navodila so izdana v povezavi z Odlokom o spremembah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki ga je izdala vlada RS dne 28. 4. 2020, skladno s Priporočili za prehod na izvajanje dejavnosti muzejev in galerij ob epidemiji COVID-19, ki jih je izdal Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) dne 29. 4. 2020, Priporočili za čiščenje in razkuževanje prostorov izven zdravstvenih ustanov v času epidemije COVID-19, ki jih je izdal NIJZ 15. 4. 2020, ter Smernicami za postopno odprtje javnih zavodov, ki opravljajo muzejsko, galerijsko ali knjižnično dejavnost za obisk Ministrstva za kulturo RS št.: 621-6/2020/11 z dne 28. 4. 2020, prejetega 30. 4. 2020.

O galeriji:

Anart galerijo smo zasnovali z željo, da razširi strokovnost na področju nakupa, cenitev in prodaje likovnih del ter med širšo javnost razširi ljubezen do slovenske likovne umetnosti. Anart galerija je družinsko podjetje, kjer vsi zaposleni z ljubeznijo in predanostjo skrbimo za likovna dela ter jih posredujemo bodočemu lastniku.
Likovna dela so tista, ki nam s svojo lepoto, vsebino in zgodbami popestrijo naš vsakdan, ob njih se sprostimo in najdemo nove zamisli. Želja galerije je, da bi bila umetnost za vse, zato je del galerije tudi Klub zaljubljencev v umetnost. Člani kluba zaljubljencev v umetnost bodo deležni strokovnih predavanj s področja slovenske likovne umetnosti, tudi na likovnih delih, ki bodo prisotna v galerijski prodaji. Vabljeni na obisk!

O nas:

Lastnik in glavni vodja  in pobudnik galerije je mag. Ana Kocjančič, magistra umetnostne zgodovine in teatrolog. Ima petnajst let delovnih izkušenj na področju prodaje in cenitve likovnih del. Dolga leta je bila strokovni sodelavec in vodja pri galeriji sloART.si. Napisala je številne članke in knjige s področja kraje umetnin, likovne in gledališke umetnosti.