Kontakt

Najdete nas:

ANART galerija
Koprska ulica 94
1000 Ljubljana
E-pošta: info@anart.si
Mobilni telefon: 051 368 855
Facebook: Anart Galerija

[@@ZEMLJEVID@@]

Delovni čas:

Ponedeljek, torek in četrtek od 10h – 13h
Sreda in petek
od 16h – 19h
sobote
po dogovoru
nedelje in prazniki
zaprto.

O galeriji:

Anart galerijo smo zasnovali z željo, da razširi strokovnost na področju nakupa, cenitev in prodaje likovnih del ter med širšo javnost razširi ljubezen do slovenske likovne umetnosti. Anart galerija je družinsko podjetje, kjer vsi zaposleni z ljubeznijo in predanostjo skrbimo za likovna dela ter jih posredujemo bodočemu lastniku.
Likovna dela so tista, ki nam s svojo lepoto, vsebino in zgodbami popestrijo naš vsakdan, ob njih se sprostimo in najdemo nove zamisli. Želja galerije je, da bi bila umetnost za vse, zato je del galerije tudi Klub zaljubljencev v umetnost. Člani kluba zaljubljencev v umetnost bodo deležni strokovnih predavanj s področja slovenske likovne umetnosti, tudi na likovnih delih, ki bodo prisotna v galerijski prodaji. Vabljeni na obisk!

O nas:

Lastnik in glavni vodja  in pobudnik galerije je mag. Ana Kocjančič, magistra umetnostne zgodovine in teatrolog. Ima petnajst let delovnih izkušenj na področju prodaje in cenitve likovnih del. Dolga leta je bila strokovni sodelavec in vodja pri galeriji sloART.si. Napisala je številne članke in knjige s področja kraje umetnin, likovne in gledališke umetnosti.